O nas

Who we are

Vašo idejo pripeljemo do končnega izgleda.

V podjetju OJ-GI želimo Sloveniji ponuditi inovativne pristope v dizajnu, ki se čedalje bolj umikajo tradicionalnim smernicam, ki smo jim bili priča zadnja desetletja. Smo mlada, inovativna ekipa, ki je uporabno znanje s področja montaže kaminskih peči in kaminskih vložkov, sanacije dimniških sistemov kot tudi notranji opremi pridobivala več kot petnajst let.

Odlikujejo nas ZNANJE, IZKUŠNJE, KVALITETA.

Zavedamo se, da ogrevalna naprava ni zgolj le romantičen okras, zato od nje zahtevamo visok izkoristek toplote, varno uporabo in minimalno oddajanje škodljivih snovi v okolje. Vrhunska tehnologija naših dobaviteljev kaminskih peči in vložkov vse to zagotavlja.

S harmonijo ognja vam pričaramo toplino doma. Vas zanima? Si že predstavljate?

Kontaktirajte nas in radi vam bomo pomagali.

Rok Šeško & OJ-GI tim
Naše storitve

Naše storitve

Svetovanje
Strokovni sodelavci vam pomagajo najti najboljšo rešitev, ki bo zadovoljila tako tehničnim zahtevam kot vašim osebnim željam in stilu.
Prodaja
Nudimo blago priznanih evropskih proizvajalcev, ki zadovoljujejo najvišjim kakovostnim standardom po dostopnih cenah.
Montaža
Poskrbimo za strokovno montažo vseh vrst kaminskih peči, štedilnikov in kaminskih vložkov kupljenih pri nas, kot drugod.
Servis
Zagotavljamo servis za pri nas kupljene izdelke. Tako boste lahko uporabljali izdelke še dolgo po preteku garancijskega roka.
Sanacija
Svoje delo razumemo kot ustvarjalni izziv, zato se z veseljem lotimo obnove vašega starega odprtega kamina, štedilnika ali dimnika.
Kakovost
Pričakujete lahko strokovno svetovanje, kakovostno izvedbo in seveda doživljenjske izdelke. Investicija, ki se zagotovo obnese.
Address

OJ-GI, prodaja in montaža kaminov

OJ-GI, Rok Šeško s.p.
Naslov

Cesta na Lahomšek 14, 3270 Laško

Telefonska številka
00386 31 342 906
Email
info@kamini-ojgi.si

od ponedeljka do petka 8h – 18h

Ime in priimek (obvezno)
Email (obvezno)
Zadeva
Sporočilo